Hírek

2004.10.23. 01:05

A szikár banyát is imádja

Szilágyi Ágnes

Szulák Andrea még A kaktusz virága próbái alatt azt mondta: szeretetfelhőben élünk. Már akkor érezték, hogy imádják majd a darabot. Azóta nagyon sokszor felcsendült a Jamaicai trombitás és a többi sláger is. Aki látta már a Játékszínben a darabot, tudja, aki még nem, majd észreveszi, miként változik át Szulák. Róla azt mondják a férfiak, hogy szexis, dögös. Nos, Stéphanie-ként, a darab elején szinte szikár banya.
Szulák Andrea szívesen emlékszik arra a pillanatra amikor meghallotta, hogy Bujtor István rendezőként rá gondolt a szereppel. Nem először dolgozott együtt Bujtorral, hiszen annak idején az összes Ötvös Csöpiről szóló moziban szerepelt. Amikor kezébe vette a Kaktusz szövegkönyvét, eszébe jutott: sohasem számolta, hányszor látta az amerikai filmet. Imádta fogdokiként is Walter Matthaut és Stéphanie-ként Ingrid Bergmant. Ahogy mondta, Bergmanhoz nem kell külön kommentár, milyen csoda volt. Bujtor nagyon jó csapatot hozott össze a Játékszínben, állítja Szulák, elég, ha csak a partnere nevét említi: Reviczky Gábor. Andrea az új évadban is várja a közönséget a zenés darabhoz. Bár a színház titkára már közölte velük: nekünk is van fantomunk. Vagyis ugyanúgy, mint a Madách fantomjára, a Játékszínben is jó előre elkeltek már a jegyek. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!