Rendezvény

2024.05.18. 18:17

Népzenei találkozót tartottak Bácsalmáson – galériával

Szombaton délután nyolc település kilenc fellépő csoportjának a közreműködésével tartották meg az idei térségi népzenei nyugdíjas találkozót a Bácsalmási Művelődési Központban.

Juhász Jenő

A kulturális műsor elején Német Balázs polgármester és Fábján Mihályné mondott köszöntőt. A bácsalmási nyugdíjas klub vezetője köszönetét fejezte ki a támogatóknak, hogy ezúttal is hozzájárultak a rendezvény sikeres megvalósításához. 

népzene, nyugdíjas találkozó, rendezvény
Nyolc település kilenc fellépő csoportjának a közreműködésével tartották meg az idei térségi népzenei nyugdíjas találkozót
Fotó: Juhász Jenő

Az alábbi települések fellépő csoportjai mutatkoztak be: Bácsalmás, Csikéria, Katymár, Kunbaja, Madaras, Tataháza, Rém és Tompa.

Szabó László, a megyei nyugdíjas szövetség vezetője beszédében említést tett a legutóbbi, nagyobb szabású és sikeres érsekcsanádi rendezvényükről és megköszönte a fellépők munkáját. Majd ezt követően három bácsalmási szépkorút díszoklevélben részesített a megyei szövetség véleményezése alapján.

Németh Balázs bácsalmási polgármester emléklapokat adományozott a bácskai kisvárosba érkezett idősek szervezeteinek, illetve azok képviselőinek.

A műsor után vacsorával és zenés mulatsággal kedveskedtek a résztvevőknek. A rendezvény házigazdája a bácsalmási Őszikék Nyugdíjas Klub és Dalkör volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában