Kecskemét

2024.04.12. 13:58

Hunyadivárosi tehetségek álltak színpadra

A városrész tehetségei mutatkoztak be csütörtök délután a Hunyadivárosi Közösségi Házban. Az eseményt a költészet napja alkalmából szervezték meg, ez volt az első ilyen rendezvényük, de a sikerre való tekintettel jövőre újra megtartják.

Lizik-Varga Katalin

Hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a Hunyadivàrosi tehetségek a színpadon című zenés-verses délutánt. Az alkalmon Pászti András, a városrész önkormányzati képviselője köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, hogy büszkeséggel tölti el az a tény, hogy a Hunyadivárosban sok tehetséges ember él. Hangsúlyozta, hogy ezzel a rendezvénnyel nekik szeretnének teret adni. Céljuk, hogy a városrészben élők megismerjék a közöttük élő tehetségeket.

tehetségek, Hunyadiváros, színpad
Hunyadivárosi tehetségek álltak színpadra
Fotó: Lizik-Varga Katalin

A rendezvényen különböző zenei stílusokat hallhatott a közönség. Volt citeramuzsika, zenés-drámás produkció, könnyűzene és még szavalat is elhangzott.

Mivel az eseményt a költészet napja alkalmából szervezték meg, a szervezők egy verses meglepetéssel is készültek a rendezvény végén: hazafelé mindenki magával vihetett egy-egy költeményt.

tehetségek, Hunyadiváros, színpad
Fotó: Lizik-Varga Katalin

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!