Író-olvasó találkozó

2024.04.16. 18:19

Bajára érkezik a Toszkána-sorozat írónője, Anne L. Green

A népszerű Toszkána-sorozat szerzőjével, Líbor Erzsébettel, írói álnevén Anne L. Greennel találkozhatnak a bajaiak április 17- én, 18 órakor a városi könyvtárban.

Rab Rita

Az előadás beharangozójában Líbor Erzsébet többek között elárulja, hogy íróvá válni nem könnyű, de annak, aki vidéken nő fel, különösen nehéz karriert építeni. Sokkal kevesebb lehetőség áll rendelkezésre az önmegvalósításhoz. Az írónő egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településről költözött Budapestre, itt járt főiskolára, ahol gazdálkodási szakon, logisztika szakirányon diplomázott, majd az élet úgy hozta, hogy közel 10 évig dolgozott különböző cégeknél behajtóként, jelenleg pedig az írás mellett terjesztési vezetőként dolgozik az Álomgyár Kiadóban. 

Anne L. Green, író-olvasó találkozó
Anne L. Green egy korábbi író-olvasó találkozón
Fotó: MW-archív

Arról, hogy ki is ő valójában így vallott: „Nappal egy hétköznapi, átlagos ember: nő, feleség, anya. De éjszakánként, amikor magával ragad a betűk birodalma, Anne L. Greenné válok, akinek egyetlen célja van csupán: hogy az olvasóját egy különleges utazásra repítse. Az írás segít kitisztítani az elmém. Imádom, amikor kimenekülhetek a magam alkotta kis világba. Vallottam és vallom, hogy a könyv érték, de fegyver is. A tudás fegyvere. A tudás pedig hatalom.”

Líbor Erzsébet az írásban szereti az egyedi fűszerezést. Hiszi, hogy minden könyvének megvan a maga mondanivalója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!