Műsor

2024.03.04. 20:22

Tanári hangversenyt tartottak a kecskeméti Kodály iskolában – videóval

Közös tanári hangversenyt tartott hétfőn délután az M. Bodon Pál Zeneiskola és a kecskeméti Kodály iskola.

Lizik-Varga Katalin

A műsorban elsőként elhangzott Joseph Bodin de Boismortier IV. Concerto I-II. tétele, melyet Miklósné Faragó Csilla, Polyák Zsóka, Szabó Zsuzsanna, Vincze Tünde, Balog-Pulius Emese adott elő. 

hangverseny, tanár, M. Bodon Pál Zeneiskola, Kodály iskola
Közös tanári hangversenyt tartott hétfőn délután az M. Bodon Pál Zeneiskola és a kecskeméti Kodály iskola
Fotó: Lizik-Varga Katalin

Csákóné Törteli Anita és Dr. Szabóné Baunoch Ágnes hegedűn és zongorán adott elő Antonin Dvořak romantikus darabjaiból néhányat.

Klarinéton Földiné Mészáros Orsolya és Móricz Zsuzsanna játszott, akik Gordon Lewin Views of the blues című zeneművét ismertették meg a közönséggel.

Dr. Szabóné Baunoch Ágnesnek, Nemes Dórának, Lestákné Valasek Szilviának és Dr. Feketéné Rodler Anettnek köszönhető, hogy egy nyolckezes zongorajátékot is hallhattak a hangversenyen a résztvevők.

Ezt követően a fagott és a zongora összhangjában gyönyörködhettek a jelenlévők. A két hangszert Somogyi Zoltán és Seres József szólaltatta meg.

A koncertet egy rézfúvós kvartett zárta:  Földi Jácint és Pallagi Gábor trombitán, Földi János kürtön, Lauer Zsolt harsonán játszott.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!