Rendezvény

2024.02.28. 16:15

Babás-mamás farsangon mulattak a kecskeméti családok – galériával

Mintegy nyolcvanan farsangoltak a Hírös Családmentor Egyesület (HÍRCSE) szerdai rendezvényén. A babás-mamás mulatságot a kecskeméti Katona József Könyvtárban tartották meg.

Sebestyén Hajnalka

Népszerűek HÍRCSE, azaz a Hírös Családmentor Egyesület programjai. Szerda délelőttönként a könyvtárba várják az anyukákat és a kicsiket. A HÍRCSE Csacsogónak már közel 500 tagja van, minden héten más-más programra látogathatnak el a családok, alkalmanként 15-20-an. 

baba-mama, HÍRCSE, családmentor, Katona József Könyvtár
Babás-mamás farsangot rendeztek, mely hatalmas sikernek örvendett
Fotó: Sebestyén Hajnalka

Most babás-mamás farsangot rendeztek, mely hatalmas sikernek örvendett. Az anyukák örömmel öltöttek maskarát, és a kicsiket is beöltöztették cuki kis manónak, angyalnak, hercegkisasszonynak vagy éppen kedves kis állatnak.

A HÍRCSE tagjai ismert szakemberek a baba-mama világ egy vagy akár több területén is, így az általuk szervezett programokon adott a szakmaiság és a sokszínűség. A küldetésük olyan szakemberháló kiépítése a családok körül, mely naprakész és hiteles információt nyújt a várandós és kisgyermekes családoknak. Minden programjuk ingyenes.

Természetesen a HÍRCSE vezetők is farsangoltak, ötletes jelmezbe bújtak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!