Kiskunhalas

2023.12.19. 08:41

Megújult látványvilággal és zenei forgatókönyvvel mutatták be Jézus születését – galériával

A Szent József Katolikus Általános Iskola diákjai mutattak be betlehemes pásztorjátékot a Szent Péter és Pál apostolok templomban. Az előadást Pintér Béla dalaira komponálta és a forgatókönyvet írta Jakus Zita pedagógus, a templomi díszletet Vida Jácint készítette, aki a rendhagyó előadás ötletgazdája is volt.

Pozsgai Ákos

Az iskola 3. b osztályos tanulóinak betlehemes bemutatója hűen tükrözte a bibliai történetet

Fotó: Pozsgai Ákos

Teljesen megteltek az alsóvárosi plébánia templomának padsorai, Seffer Attila plébános köszöntötte az érdeklődőket, aki elmondta, hogy régóta hagyomány, hogy a Szent József Katolikus Általános Iskola tanulói advent idején, a karácsonyt megelőzően pásztorjáték keretében mutatják be a kis Jézus megszületését. Az idei előadás a korábbiakhoz képest újszerű volt, Pintér Béla énekes, dalszövegíró műveire komponálták, az iskola 3. b osztályos tanulóinak betlehemes bemutatója, az elhangzott szóló énekek és a látványos díszlet hűen tükrözte a bibliai történetet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!