Kecskemét

2023.12.14. 19:05

Hajnalcsillag Tanoda munkáját támogatják a bevétellel – galériával

Szerdán mutatták be a Katona József Megyei Könyvtárban a Mélymerülés művészeti magazin legfrissebb számát, melynek bevételét ezúttal is jótékony célra fordítják.

Orosz Fanni Flóra

A Katona József Megyei Könyvtárban mutatták be a Mélymerülés legújabb számát

Fotó: Orosz Fanni Flóra

A bemutatón először Molnár Péter "Majd a réten" című 1982-es animációs filmjét vetítették le, majd dr. Kriston-Vizi József főszerkesztő a fényszimbolika köré épített ünnepi beszédével köszöntötte a megjelenteket. Rajta kívül beszédet mondott még Somogyi Tímea, a lapot kiadó Védőháló Karitatív Egyesület vezetője is, aki elárulta, hogy a lapszám bevétele ezúttal a Hajnalcsillag Tanoda munkáját támogatja.

A szervezők a Majd a tisztáson című filmjével tisztelegtek a nemrégiben elhunyt, a lapszámban képzőművészként is megjelenő Molnár Péter emléke előtt, majd A. Fehér Vera és Libor Zoltán szerkesztők mutatták be a lapszámot, amely első alkalommal már 16 oldalon tartalmaz színvonalas művészeti alkotásokat – tudhattuk meg a bemutatón.

Az est végén Szilágyi Varga Zoltán Éjszakai kultúrtörténeti hadgyakorlat című filmjét is vászonra vetítették.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!