Könyvbemutató

2023.12.03. 18:08

Csillagrege turné érkezik Bajára

Balatoni Kata Csillagrege Advent a Kárpát-medencében című könyvének országjáró dedikálással egybekötött interaktív bemutatója kezdődik december első hetében. A kiadvány több éves kutatómunka eredményeként valósult meg.

Rab Rita

Illusztráció

Egy dal, mondóka, köszöntő gyűjteményt ismerhetnek meg az olvasók, melyet hamarosan egy több állomásos könyvbemutató turnén keltenek életre szerte a Kárpát-medencében. Baján december 12-én, 16 óra 30-tól a Bácskai Kultúrpalotában találkozhatnak a szerzővel, aki Apáczai- és Nők Magyarországért díjas pedagógus, neveléstudományi kutató. 

A program ingyenes ünnepre hangoló családoknak és pedagógusoknak egyaránt. Közreműködik egyebek között Manhalt Éva – Így tedd rá! foglalkozásvezető és mintapedagógus, óvodapedagógus, Duna Népzene-Néptánc Tanoda KisDanajda Énekegyüttese. Minden helyszínen lehetőség van könyvvásárlásra és dedikálásra is. A könyvbemutató ingyenes, de regisztrációhoz kötöttek.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!