Verses est

2023.10.12. 16:34

Nagy sikert aratott Eperjes Károly ballószögi fellépése

Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész „Az igazat mondd ne csak a valódit” verses estje hatalmas sikert aratott Ballószögön.

Sebestyén Hajnalka

Eperjes Károly verses estje nagy sikert aratott Ballószögön

Fotó: Beküldött fotó

A rendezvény kapcsán Nagy Gabriella művelődésszervező megosztotta élményeit. – Ismét remek lehetőséget, ajándékot kaptunk. A Déryné program keretében kedden tartottuk Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész „Az igazat mondd ne csak a valódit” verses estjét.

Lehengerlő, elgondolkodtató előadás, rendhagyó irodalmi óra, filozófiai, vallási eszmefuttatás és humoros agyszellőztetés mind megtalálható volt a műsorban, melynek középpontjában Istenkereső költők művei álltak. A művész legfőképpen Ady Endre, József Attila, Babits Mihály, Pilinszky János verseire építette az estet, de a felsoroltakon kívül további költőktől is idézett, vagy adott fel házi feladatot a közönség számára. Négyessy Katalin gordonkán kísérte a színművészt, az ő játéka szintén felemelő volt.

Az előadás kezdetén megállapodtak a 70 perces műsoridőben, mely végül 130 percre kerekedett. Élvezték az előadást, azt mondták értő fülekre találtak Ballószögön, illetve a közönség vissza is tapsolta őket.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!