Kecskemét

2023.09.15. 17:24

Legújabb festményeit is megmutatta a szegényeknek Harsányi Zsuzsanna

Virtuális kiállítással lepte meg a szegényeket pénteken Harsányi Zsuzsanna festőművész a kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központban.

Sebestyén Hajnalka

A jelenlévők nagy érdeklődéssel nézték a kivetítőn bemutatott alkotásokat

Forrás: Beküldött fotó

A mintegy ötven alkotást felvonultató virtuális tárlat része a kecskeméti alkotó és a népkonyhaként is működő Karol Wojtyla Barátság Központ együttműködésének. Harsányi Zsuzsanna festőművész a Kecskeméti Szent László Lions Club aktivitásaként mutatta be virtuális kiállítását a mélyszegénységben élőknek. 

A közönség a legutóbbi három évben készült alkotásait ismerhette meg a neves alkotónak, köztük azt a sorozatot, melynek képei értelmi sérültekről készültek. Harsányi Zsuzsanna a tárlatvezetés során beszélt az alkotás folyamatáról, örömeiről, nehézségeiről, a témaválasztásról, a covid alatti időszakról és jövőbeni terveiről. 

A jelenlévők nagy érdeklődéssel nézték a kivetítőn bemutatott alkotásokat, köztük a legfrissebbeket is, melyek most először kerültek közönség elé.

Forrás: Beküldött fotó



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!