Programajánló

2022.07.05. 07:00

Kitárul a kecskeméti Meseudvar kapuja

Szerdán 17.30 órakor első alkalommal tárul ki a Meseudvar kapuja az Ifjúsági Otthonban. A zenés, mesés interaktív előadást követően a gyerekek közösen elfogyasztják a mesebeli uzsonnát, majd kézműves foglalkozás zárja a programot.

Sebestyén Hajnalka

A Jambóza Bábcirkusz is fellép

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Most szerdán a Lóca Együttes várja a kicsiket Itt csak jókedv terem című előadásukkal. Július 13-án a Csipkerózsika szerepel a programban, mely Csajkovszkij mesebalettjének keresztmetszete. A tánc-játék-mese-hangverseny a Chorhidea Kamarazenekar és a Turpinszky Balettiskola előadásában látható. 

Július 20-án érkezik a Bogár Muzsika gyermekzenekar a Mindenki volt gyerek című műsorával, mely egy különleges zenei körutazást ígér egy olyan világba, ahol nemcsak hogy mindenki volt gyerek, de az is maradt. Július 27-én – a Kodály Művészeti Fesztiválhoz kapcsolódva Bognár Szilvia Titoktok című interaktív gyerekkoncertjét tartják meg. Végül augusztus 3-án zárásként a Jambóza Bábcirkusz szórakoztatja majd a gyerekeket pantomim- és marionettjátékkal színesített előadásával. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!