Galériával

2022.06.26. 12:15

Tudásukról adtak számot a szabadszállási néptáncosok

Évzáró gáláját tartotta a szombaton a szabadszállási Ezüst Kopogók Néptánc Egyesület. A műsorban valamennyi csoport színpadra lépett.

Gulyás Sándor

Kicsik és nagyok is színpadra léptek szombaton. Fotó: Gulyás Sándor

A rendezvényt Holczmann Mihály, az Ezüst Kopogók Néptánc Egyesületének elnöke nyitotta meg, aki beszámolt az elmúlt esztendő eredményeiről. Hofmaiszter Anikó művészeti vezető az elmúlt időszak történéseit és eredményeit foglalat össze. A köszöntők után a táncosok léptek színpadra. A műsorban többek között magyarbődi, rábaközi, nyírségi, bogyiszlói táncokat, illetve népdalcsokrokat adtak elő a pici, a kicsi és a nagykopogók tagjai. A program zárásaként Hofmaiszter Anikó emléklapokkal jutalmazta a táncosokat. Az évzáró gála befejezéseként az együttes tagjai együtt énekelték el közös dalukat az Indulj el egy úton című népdalt. A rendezvény végén Szűcs Sándor messze földről híres kunsági kenyérlángosával csillapíthatták éhségüket a program résztvevői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!