Programajánló

2022.06.09. 07:00

Színes programokkal várják a kecskemétieket a könyvhéten

A városban is gazdag programmal várják szerdától szombatig az érdeklődőket a 93. Ünnepi Könyvhét keretében, melynek helyi fő szervezője a Katona József megyei könyvtár.

Sebestyén Hajnalka

Csütörtök 10 órától a Piaristák terén felállított 3. sátorban Weninger Endre és Weninger Erzsébet írókkal találkozhatnak a könyvbarátok. 10 és 15 óra között Kecskemét múltja és jelene az építészet tükrében címmel kiadványvásárt is tartanak. A nap folyamán a közönség találkozhat még 14 órától Varga Éva, 15 órától Szaszkó Gabriella, 17 órától Veres Attila szerzőkkel. Pénteken 17 órakor könyves villámcsődület színesíti a programot, de dedikál Albert Csilla író is. Szombaton 10 óra 30-kor Demeter József az épület előtt tart könyvbemutatót, a Montázsmagazin antológiája az épületben ismerhető meg. 11 órakor Dolák-Saly Róbert várja az érdeklődőket, 14 órakor Murinai Angéla dedikál, Szabó Eszter pedig közös képregénykészítésre invitál mindenkit. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!