Seregély Laura

2022.04.25. 18:38

Első helyen végzett a bácsalmási mazsorettcsoport versenyzője

A közelmúltban két rangos eseményt is tartottak a mazsorett táncosoknak, melyről Seregély Laura, junior kategóriában, arany minősítésekkel térhetett haza.

Juhász Jenő

Balról jobbra: Nincsevics Kyra oktató és Seregély Laura mazsorett Fotó: Juhász Jenő

A paksi rendezésű, nemzetközi Starlight Competition Dance versenyen szólóban mutatkozott be Seregély Laura, a mazsorett bottal végzett produkcióját a szakmai zsűri a legjobbnak minősítette. Április közepén pedig egy online versenyt rendeztek több ország részvételével. Ezen a megmérettetésen is a dobogó legfelsőbb fokára állhatott Laura. 

Nincsevics Kyra, a bácsalmási csoport oktatója érdeklődésünkre elmondta: Bácsalmáson négy évvel ezelőtt indították útjára a mazsorettoktatást. – A kezdést követően is már sikerült szép eredményeket elérni, azonban a pandémia miatt két éves kihagyás következett. Néhány hónappal ezelőtt viszont sikerült újra indulnunk, és már is szép eredményekkel büszkélkedhetünk. Reményeink szerint a nyár folyamán duó és csapat formában is bemutatkozhatunk, illetve versenyeken is részt vehetünk. 

Terveink között szerepel, hogy szeptembertől Baján is tartunk mazsorettoktatást. 

A fellépésekhez és a gyakorláshoz szükséges technikai eszközöket a közelmúltban bővítettük. Air trackot, pillates labdát, szalagot, koordinációs létrát és jógatéglát vásároltunk. Ezekre a kiegészítőkre nagy szükség van, hiszen ezek mind a koordinációjavítást szolgálják – mondta befejezésül a csoport vezetője. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!