Harsányi Zsuzsanna

2022.04.06. 13:04

Az elmúlt pár évben szerzett élményeit mutatja be új kiállításán a kecskeméti festőművész

Csütörtökön 17 órakor nyílik meg Harsányi Zsuzsanna festőművész Élmények, érzések, hangulatok című tárlata Kecskeméten, a Hetényegyházi Közösségi Házban.

Sebestyén Hajnalka

Harsányi Zsuzsanna grafikus, festőművész tárlata a Hetényegyházi Közösségi Házban lesz látható Fotó: Bús Csaba

Harsányi Zsuzsanna sokoldalúságának köszönhetően a kecskeméti közélet egyik ismert személyisége. Elsősorban alkalmazott grafikusként és festőművészként ismert, de vezető szerepet tölt be a Kecskeméti Szent László Lions Club életében, tanít, és borrendi tagként is évekig aktív volt. 
A csütörtökön nyíló tárlat megnyitóján az alkotóval Szabó Sándor beszélget és tárogató muzsikájával hangulatosabbá teszi az eseményt. Az alkotások május 6-áig láthatók.Harsányi Zsuzsanna néhány részletet elárult a tárlatról. 


– A kiállításon bemutatott 28 kép, főleg az utóbbi 2-3 év élményeit mutatja be. Sajnos a járvány miatt jóval kevesebb helyre jutottam el, de egy festőnek minden téma, így többek között a kertem, a barátaim, egy-egy alkotó tábor emléke. A covid és most már a háború borzalmai is engem arra ösztönöztek, hogy alkotásaimmal a világ szebbik oldalát megmutatva próbáljak örömet szerezni, a békét, a hétköznapok harmóniáját, a természet rezdüléseit megosztva a szemlélővel – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!