Kecskemét

2021.09.03. 12:18

Szívátültetésre váró lányt és családját támogathatja, aki vesz egy Mélymerülést

Megjelent a kecskeméti Mélymerülés utcalap idei második lapszáma, amely a szokásokhoz híven ismét kortárs szerzők műveit kínálja az olvasóknak, akik a magazin megvásárlásával ezúttal is egy jó ügyet támogatnak.

Bajáki Zsanett

Fotó: Bús Csaba

Megjelent a kecskeméti Mélymerülés utcalap idei második lapszáma. A változatos összeállítás szokás szerint nyolc színes oldalon jelent meg. A szépirodalmi anyagban nyolc szerző tizenhárom verse és kisprózája szerepel, míg hat képzőművésztől tíz alkotás került elhelyezésre ezúttal.

A lap bevételét ezúttal egy szívátültetésre váró tizenéves lány és családjának támogatására ajánlják fel a közreműködők.

A nyomtatott, majd elektronikus változatban is elérhető újság péntektől a kiadó civil szervezet, a Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület Adományboltjában érhető el, amely hétköznap 9 és 17 óra, szombaton pedig 9 és 12 óra között tart nyitva (Kecskemét, Zápolya János utca 8.). A lap gazdái egyúttal köszöntik az Ünnepi Könyvhetet és várják izgalommal a jövő hét derekán sorra kerülő Civil Díj eredményhirdetését, lévén, hogy kezdeményezésükkel a jelöltek országos döntőjébe jutottak.

Szerzők, alkotók

Szépirodalom (próza és vers)

Andrássy Réka

Bajáki Zsani

Libor Zoltán

Mózes Andrea

Murányi Zita

Nagy Ádám

Szabó T. Anna

Ulrich Gábor

Képzőművészet

Dudás Emil

Homolya Gábor

Horkay István

Kontor Enikő

Lugosi István

Verebes György

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!