Zenélő Magyarország

2020.06.26. 10:31

Félegyházán is koncertezik a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara

Zenélő Magyarország címmel háromnapos szabadtéri koncertsorozatot rendez Budapesten és 12 vidéki helyszínen a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara június 26. és 28. között.

Vajda Piroska

A veszélyhelyzet elmúltával így szeretnék visszacsalogatni az élő zene varázsát a mindennapokba. A sorozat egyik állomása Kiskunfélegyházán lesz, ahol vasárnap 11 órától a Béke téren várják a zenekedvelőket ingyenes, szabadtéri koncertjükre.

A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara országjáró turnéja pénteken Budapesten kezdődik, ahol három helyszínen lépnek fel, majd majd szombaton és vasárnap az ország 12 különböző pontján zenélnek és énekelnek kamara-formációkban a zenekari és énekkari művészek. A Zenélő Magyarország programsorozat érinti az ország mind a hét régióját.

A fővároson kívüli koncertek helyszíneit úgy választották ki, hogy jól megközelíthető, pezsgő szabadtéri terek legyenek. A járókelők így kötetlenül élvezhetik a muzsikát. A Magyar Rádió Művészeti Együttesei júliusban is folytatják a koncertsorozatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!