újrakezdés

2020.06.16. 12:14

A kecskeméti könyvtár megnyitotta kapuit a látogatók előtt

A Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár közleményében tudatta szerkesztőségünkkel, hogy június 16-tól újra látogatható a központi könyvtár és a fiókkönyvtárak a szokott nyitvatartási időben.

baon.hu

Újra fogad látogatókat a Katona József Könyvtár.

Forrás: Bús Csaba

Fotó: BUS CSABA

A könyvtár több lépcsőben vezeti vissza szolgáltatásait. Első ütemben azt kérik a tagoktól, hogy a lejárt határidejű könyveket szíveskedjenek visszavinni. Késedelmi díjat további egy hónap türelmi ideig nem számítanak fel, azonban ez nem vonatkozik azokra a díjakra, melyek március 17. előtt váltak esedékessé.

Újra fogad látogatókat a Katona József Könyvtár.

Jelenleg lehetőség van könyvtári tagság létesítésére vagy meghosszabbítására, a kölcsönözni kívánt dokumentumok személyes kiválasztására, illetve a tájékoztató szolgáltatás igénybevételére. Egyelőre nincs mód azonban a könyvtár tereinek más irányú használatára, helybenolvasásra, számítógép igénybevételére és könyvtári programok szervezésére.

A könyvtár látogatóinak és személyzetének kötelező a járványügyi intézkedéseket betartani, amely magában foglalja a szájmaszk viselését, a kézfertőtlenítést és a távol­ság­tartást.

Fotó: Bús Csaba

A következő lépcsőfokokról, újabb ütemekről folyamatos tájékoztatást nyújt a könyvtár a járványügyi szabályozás figyelembevételével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!