tájékoztatás

2020.05.21. 18:24

Kárpótolja a kecskeméti színház a pórul járt bérleteseket

Tájékoztatást adott ki a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház az elmaradt bérletes előadások kapcsán született intézkedésekről.

Bajáki Zsanett

Forrás: Bús Csaba

Fotó: BUS CSABA

A koronavírus járvány kapcsán hozott szigorú intézkedések miatt bezárt Kecskeméti Nemzeti igyekszik maximálisan kompenzálni a színház szerelmeseit. Többek között a Száll a kakukk fészkére című darabot is megtekinthetik azok a bérletes nézők, akik az évad során egy vagy több nagyszínházi előadásról maradtak le. Az elmaradt nagyszínházi 5+1 bérlet, a karácsonyi bérlet, szelvénybérlet, valamint egyetemi bérlet előadásinak számának függvényében, az alábbi kompenzációkat kínálják:

Azok, akik csak egy nagyszínházi előadást nem láttak, bepótolhatják a Száll a kakukk fészkére című előadást, amelynek időpontjait később közli a teátrum. Akik kettő vagy annál több nagyszínházi előadásról maradtak le szintén helyet kapnak a Száll a kakukk fészkére darabon, ezen felül pedig választhatnak a Társasjáték New Yorkban, vagy a Gardénia című produkciók közül. Bérlethányadot, elmaradt bérletes előadások jegyárait nem tud a színház visszafizetni.

A következő évadra érvényes bérletek értékesítése is lassan elindul. Azok a nézők, akik június 15. és augusztus 15. között írásban jelzik a [email protected] e-mail címen, hogy szeretnék megváltani bérletüket a 2020/2021-es évadra, 10 % kedvezményt kapnak az árból. 2020. augusztus 16-tól pedig megkezdődik a bérletezés a szabad helyekre. A 2020/2021-es évad bérletárai változatlanok lesznek, áremelés nem történt és továbbra is 5 nagyszínházi és egy választható kisszínházi előadást tartalmaz a bérlet.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!