Kecskemét

2018.06.07. 12:43

Pénteken szurkolhatunk Beke Márknak a döntőben

Beke Márk harsonás tehetségnek továbbra is szurkolhatunk, hiszen bekerült a Duna tévén futó Virtuózok komolyzenei tehetségkutató végső döntőjébe.

Sebestyén Hajnalka

Pénteken lép újra színpadra, és minden esélye megvan arra, hogy megnyerje a versenyt. Ehhez a nézők és lapunk olvasóinak a segítségére is szüksége van. Ezúttal ugyanis már nem a zsűri, hanem a közönség dönt a három döntős rangsoráról.

Márk jelenleg a Kodály iskola tanulója. Hét éve játszik harsonán, előtte két évig trombitázott. Tanára Kuna Lajos, aki minden segítséget megad számára, hogy sikeresen szerepeljen a versenyeken.

A 17 éves tehetség harsonajátékával a múlt heti döntőben is elkápráztatta a zsűrit és a közönséget. A korcsoportjában, a tiniknél ő bizonyult a legjobbnak. A három korcsoport győztesei közül most pénteken az élő adásban dől el, hogy ki lesz az abszolút győztes, a Virtuózok Virtuóza. Márknak minden szavazatra szüksége van. Szavazni már most is lehet. Kétféleképpen.

Június 8-ig, a finálé végéig az alapdíjas, a +36 (20/30/70) 4422-999-es számokon SMS-ben, illetve az ingyenes MédiaKlikk Plusz applikáció használatával. Az SMS esetén a MÁRK nevet kell elküldeni.

A verseny fődíjasa az Armel Operafesztivál szervezésében felléphet a világ egyik klasszikus zenei fellegvárában, a New York-i Carnegie Hallban. Emellett egy éven át havi bruttó egymillió forint is segíti majd a győztes zenei tanulmányait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!