Színes programok

2024.06.02. 17:00

Walt Disney-hősökkel ünnepelték a gyereknapot a tiszaugi gyerekek

Remek hangulatban telt a szombati gyereknap Tiszaugon. A Walt Disney világát is megidézték.

Sebestyén Hajnalka

A családi nappal egybekötött gyereknapot a Tiszaugi Nők Egyesületének tagjai és családtagjaik szervezték meg, Futó Zsoltné elnök irányításával. Az egyesület számára mindenkor a legfontosabb az önzetlen segítség és tenniakarás, a falu lakóinak bevonása közösségépítő programokba. Ezúttal is így történt. Tavaly novemberben döntöttek úgy, hogy a befolyt pályázati összegből ezúttal a gyereknapot támogatja az egyesület. 

gyereknap, programok, ünnep
Remek hangulatban telt a szombati gyereknap Tiszaugon.
Fotó: Beküldött fotó

A résztvevők közül Budainé Tóth Judit elmondta: a rendezvénynek a helyiek által Pagonynak nevezett Holt-Tisza-parti közösségi tér adott helyet, közel 200-an kapcsolódtak ki. Kezdésként a Disneylander csillagai címet viselő gyerekműsor előadói szórakoztatták a kicsiket. A Disney-mesék szereplőit és jól ismert dalait megidéző színpadi előadást interaktívvá téve bevonták a gyerekeket a produkcióba, akik örömmel táncoltak a Szépség és a szörnyeteg című mese báli jelenetét megidézve Belle és Gaston mellett. A színes műsor után egy helyi kétgyermekes édesanya mozgatott meg kicsiket és nagyokat egyaránt egy fergeteges zumbaedzéssel. Volt még ugrálóvár, játékos, ügyességi sorverseny, kenuzás és csillámtetoválás. Fellépett még a Neoton Cover Tribute örökzöld slágerekkel.

gyereknap, programok, ünnep
A családi nappal egybekötött gyereknapot a Tiszaugi Nők Egyesületének tagjai és családtagjaik szervezték meg
Fotó: Beküldött fotó

A szervezők arról is gondoskodtak, hogy az önfeledt móka után senki sem maradjon éhes: ingyenes fagyi- és lángosjeggyel kedveskedtek az ideérkező látogatóknak. A kilenc kilogramm lisztből gyúrt 200 darab lángos, melyet szintén az egyesület tagjai sütöttek a helyszínen, hamar elfogyott, ahogyan a fagyi és vattacukor is nagy sláger volt a gyerekek körében. 

A remek hangulatban telt, színes programokkal teli délutánról élményekben gazdagon tértek haza a családok.

gyereknap, programok, ünnep
Fotó: Beküldött fotó

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában