Programok

2024.06.02. 17:30

Nyárindító rendőrségi családi napot tartottak Halason – galériával

A déli városkapunál lévő idén húszéves bevásárlóközpont parkolójában tartotta hagyományos nyárindító családi napját a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség szombat délelőtt. A programon a mentők, a tűzoltók, a honvédség, a büntetés-végrehajtás, a Magyar Vöröskereszt helyi csoportja és a Halasi Egészségfejlesztési Iroda is képviseltette magát.

Pozsgai Ákos

Dr. Bátori Gábor alezredes, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte a program résztvevőit. Kiemelte, hogy az eseménnyel a rendvédelmi szervek munkájának bemutatásán és a szórakoztatáson túl az is a célja a szervezőknek, hogy biztonságosan teljen majd a gyerekeknek a nyári szünidő.

rendőrség, családi nap, programok
A programon a mentők, a tűzoltók, a honvédség, a büntetés-végrehajtás, a Magyar Vöröskereszt helyi csoportja és a Halasi Egészségfejlesztési Iroda is képviseltette magát.
Fotó: Pozsgai Ákos

Fülöp Róbert polgármester nagyszerűnek nevezte a rendőrség kezdeményezését, amely ma már több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, és minden évben hatalmas az érdeklődés iránta. Az érdeklődők megnézhetik és ki is próbálhatják a rendvédelmi, a honvédségi szerveknél, a tűzoltóknál és a mentőknél rendszeresített technikai eszközöket.

A Magyar Vöröskereszt halasi önkéntesei az elsősegélynyújtáshoz szükséges tudnivalókat ismertették az érdeklődőkkel, a Halasi Egészségfejlesztési Iroda munkatársai pedig egészségfelmérő teszteket és vizsgálatokat végeztek.

A családi napon a helyi sportegyesületek fitnesz- és tornászbemutatókat tartottak, volt önvédelmi- és kutyás bemutató, KRESZ-teszt és kerékpáros ügyességi pálya is.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában