Mathias Corvinus Collegium

2024.06.06. 20:35

Egyedülálló ösztöndíjra jelentkezhetnek a szeptemberben kezdő egyetemisták

Már csak pár hétig lehet jelentkezni arra az egyedülálló ösztöndíjra, melyet a szeptemberben egyetemet kezdőknek ajánl a Mathias Corvinus Collegium (MCC).

Sebestyén Hajnalka

Az MCC sokoldalúságából adódóan rengeteg pluszt kínál: egyedülálló, térítésmentes képzési rendszer és lakhatás, a világ vezető egyetemeire ösztöndíj, valamint életre szóló közösség. Közép-Európa legjelentősebb tehetséggondozó intézményének Egyetemi Programja június 30-ig várja a most az érettségit befejező diákok jelentkezését az ország hat képzési központjának (Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Szeged, Pécs) valamelyikébe.

Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Az MCC Egyetemi Programja egyedülálló, hiszen térítésmentesen személyre szabott, kiscsoportos foglalkozások keretein belül, több tudományágat felölelve egészíti ki a felsőoktatási tanulmányokat. Az intézmény missziója, hogy a fiatalok oktatása ne anyagi helyzetüktől függjön, hanem kizárólag a képességeik és motivációjuk szabjon határt, amelynek kibontakoztatáshoz az MCC minden hátteret biztosít. Az intézménybe belépő diákok már az első évtől kezdve a világ vezető egyetemein oktató és kutató, szakterületén nemzetközileg elismert szakemberek előadásain vehetnek részt. Emellett a hallgatókat tanulmányaik során mind tanulmányi, mind pedig nemzetközi ösztöndíjakkal támogatja. Jelentkezés és további információ: https://ep.mcc.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában