Látogatás

2024.05.16. 19:35

Orbán Viktor országjáró kampánykörútján Soltvadkerten is járt

Orbán Viktor miniszterelnök országjáró körútja során csütörtökön Bács-Kiskun vármegyében is járt.

Tapodi Kálmán

Kecskemét mellett Soltvadkerten is találkozott a választópolgárokkal. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond az országjáró kampánykörútjának soltvadkerti állomásán.

Orbán Viktor, Soltvadkert, kampánykörút
Orbán Viktor Soltvadkerten is járt
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A Bács-Kiskun Vármegyei Önkormányzat Facebook-oldalán azt írták, hogy „Orbán Viktort a soltvadkerti református egyház gyönyörű közösségi házának parkjában fogadta Temerini Ferenc polgármester, Sipos Ajtony Levente lelkész, az egyház vezető testülete, Font Sándor országgyűlési képviselő, dr. Kerényi  János politikai szakértő. A miniszterelnök találkozott a helyi képviselőkkel, a helyi és környékből érkezett vendégekkel, vállalkozókkal.”

Mint hozzátették, a kormányfő a június 9-i választások tétjéről beszélt, hangsúlyozva a kormány békére irányuló határozott törekvéseit. Kérte a választópolgárokat, hogy szavazzanak bizalmat továbbra is a haladás, fejlődés útját járó kormánypárti polgármestereknek. Elismeréssel szólt Soltvadkert beruházásairól, fejlesztéséről, gratulált a református templom felújításához.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában