Munkálatok

2024.05.24. 08:00

Önkormányzati ingatlant újítanak fel Hercegszántón

Megújul a Dózsa György utcai önkormányzati ingatlan, amit a Kolping Alapszolgáltatási Központ használ – tájékoztatta hírportálunkat Varga Gábor , a település polgármestere.

Tölgyesi Gábor

– Egészségügyi szolgáltatásaink rendbe tétele után testületünk fontos feladatának tartotta ennek az ingatlannak a felújítását is. Az épület állapota az elmúlt 50 év alatt szinte használhatatlanná vált. Ezért a Magyar Falu Program 48 millió forintos támogatásából teljes felújítást végzünk. Új nyílászárók kerülnek beépítésre, az elektromos hálózat és a tető teljes cseréje megtörténik. A fűtés korszerűsítését is megvalósítjuk ebből a forrásból – mondta Varga Gábor. 

ingatlan, felújítás, Hercegszántó
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

A munkálatok megkezdődtek, várhatóan szeptember végére befejeződnek. – Így az itt dolgozó szociális munkát végzők számára esztétikus környezetben, jobb munkalehetőséget, munkakörülményeket tudunk biztosítani – hangsúlyozta a polgármester.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában