Magyar Nemzeti Parkok Hete

2024.05.20. 14:19

Színes programokkal készül a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság

Idén tizennyolcadik alkalommal rendezzik meg a Magyar Nemzeti Parkok Hete programsorozatot. Május 21. és 26. között a Kiskunsági Nemzeti Parkban is gazdag programkínálat, izgalmas kalandtúrák, családi programok várják a természetbarátokat földön és vízen.

Baon.hu

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság számos ingyenes programmal készült.

túra, program
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Játszóház várja a gyerekeket a Természet Házában a Nemzeti Parkok Hete alkalmából május 20 és 22 között 10 órakor, viszont a [email protected] várják a jelentkezéseket.

Nyílt Nap rendeznek május 22-én 16 órakor a Kurgán Természetvédelmi Bemutatóhelyen. Jelentkezni a [email protected] email címen várják. Az eseményen maximum 15 fő vehet részt. A találkozó a Kurgán Természetvédelmi Bemutatóhelyen (E5 út; a 157. km szelvénynél) lesz.

Május 22-én 12.45 órakor pedig Kosbor tanösvényen várják a résztvevőket. Jelentkezni a [email protected] email címen lehet. Az esemény résztvevőit Kunadacs, a Szent Margit Katolikus Általános Iskola előtt várják. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában