Búcsú

2024.05.30. 18:12

Elköszöntek az alma matertől a bajai kollégium végzősei – galériával

A Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Kollégium végzős diákjai szerdán köszöntek el tanáraiktól és iskolatársaiktól.

Márton Anna

A kollégiumi ballagás állandó helyszínéül szolgáló ebédlő most is ünnepi díszben várta a vendégeket, tájékoztatta lapunkat Fiedler Antal. A szép dekorációt Knipf Csilla készítette, a megható műsort a 11. évfolyam tanulóival Bátyity Éva és Rókus Kornélia állították össze. Az ifj. Illés Zoltán által felkészített kollégiumi zenekar most is hozta szokásosan kiváló formáját.

16 (1)
A Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Kollégium két diákja oklevelet is kapott
Fotó: Beküldött fotó

Emléklappal és egy szál rózsával búcsúztak végzős társaiktól a tizenegyedikesek, majd a tizenkettedikesek nevében Szauer Panna búcsúzott, köszönték meg az elmúlt 4-5 év munkáját tanáraiknak, nevelőiknek, szintén egy szál rózsával. Kerek Márton igazgató ünnepi beszédében megköszönte az évfolyam aktivitását, külön kiemelve a legutóbbi Gólyatáborban nyújtott kiváló szerevező munkát.

 

A kollégiumi nevelőtestület döntése értelmében két diák – Bójás Bence és Kovács Ágoston – kapott oklevelet és jutalmat. Az est finom vacsora mellett kötetlen, jó hangulatú beszélgetéssel zárult.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában