Kecskemét

2024.05.27. 17:15

A 90 éves Julika néni hosszú életének titka a jó házasság és a szerető család – galériával, videóval

Szerető nagycsaládja körében köszöntötte a 90 éves Nyúl Pálné Julika nénit otthonában a kecskeméti önkormányzat nevében Engert Jakabné alpolgármester és Jánosi István önkormányzati képviselő hétfő délután.

Horváth Péter

Julika néni részére Engert Jakabné átadta Orbán Viktor miniszterelnök és Szemereyné Pataki Klaudia polgármester emléklapjait, és tolmácsolta a városvezető jókívánságait.  

Julika néni, köszöntés, Kecskemét,
A 90 éves Nyúl Pálnét köszöntötte Engert Jakabné alpolgármester és Jánosi István képviselő
Fotó: Horváth Péter

A kiváló fizikai és szellemi egészségnek örvendő Julika néni egy ledolgozott élet után élvezi nyugdíjas éveit, napjait népes és összetartó családja aranyozza be, melynek tagjaira mindig számíthat. Két gyereke, fia és lánya, öt unokája és ugyancsak öt dédunokája ünnepelte a szépkorba lépett Julika nénit. 

Az ünnepelt hosszú évtizedekig dolgozott az erdészetnél mint gépíró és titkárságvezető, mely évekre jó szívvel emlékszik vissza. Egy ilyen szép életkort elérve adódik a kérdés, hogy mi a hosszú élet titka? Julika néni a szeretetteljes kapcsolatok éltető erejét hangsúlyozta: először is a jó házasság elengedhetetlen. Julika néni ilyen szerencsés volt, férjével szereteten és kölcsönös tiszteleten alapuló házasságban éltek. Mint fogalmazott, becsülni kell egymást a jó házasságban. Sajnos férje már elment, de a titok másik összetevője, a szerető, összetartó család megadatott Julika néni életében: gyermekei, unokái és dédunokái is rendszeresen látogatják, nincs nap, hogy ne töltenének időt együtt – hangsúlyozta az ünnepelt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában