Önzetlenség

2024.05.27. 07:00

Jótékonysági aukción lehet licitálni a kecskeméti művészek alkotásaira

Szeretet határok nélkül címmel jótékonysági aukciót tart május 30-án, csütörtökön 17 órakor a Kecskeméti Képzőművészek Közössége a Hírös Agóra kulturális központtal karöltve. A képzőművészeti alkotásokból befolyt összeget beregszászi családok javára ajánlják fel.

Sebestyén Hajnalka

A Kecskeméti Képzőművészek Közösségének számos tagja egy vagy több alkotását ajánlotta fel az aukcióra, melynek bevételét a Beregszászon élő, a háborúban veszteséget szenvedett magyar családok, özvegyek, árvák megsegítésére juttatnak el. 

művész, licitálás
Kecskeméti művészek alkotásaira lehet licitálni
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A Hírös Agóra Kodály termében tartandó aukcióra alkotást felajánló művészek: A. Varga Imre, Balanyi Károly, Balanyi Zoltán, Bella Rózsa, Damó István, Görbe Ágnes, Gulyás Géza, Gyalai Béla, Hegedűs Anna, Kiss Jenő, Lőrincz Luca, Mészáros Marianna, Miklós Árpád, Nagy Otília, Petri Ildikó, Szappanos István, Zsolczai Balázs.

Az alkotások kikiáltási ára változó: 20 ezer és 130 ezer forint között mozog. Ennek kapcsán Balanyi Károly, a Kecskeméti Képzőművészek Közösségének vezetője elmondta: a licitlépcső 50 ezer forintig 5 ezer forint, 50 ezer forint felett 10 ezerforint. A licit nélküli elővásárlás esetén az összeget 2024. május 29-én 12 óráig lehet átutalni. Elővásárlás is lehetséges. Bővebb információ: a 0620/476 9735 telefonszámon kérhető. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában