Programok

2024.05.20. 15:50

Városi gyermeknapot tartottak a pünkösdi hétvégén Jánoshalmán – galériával

Az orosházi Extreme Bike Show csapatára voltak a legtöbben kíváncsiak a hétvégi városi gyermeknapon, Jánoshalmán a Dr. Fenyvesi Máté Sportcsarnokban, ahol a helyi mentők, rendőrök és tűzoltók is bemutatót tartottak.

Pozsgai Ákos

A közelgő gyereknapot hozták előrébb egy héttel az Imre Zoltán Művelődési Központ szervezői, akik a régióban várható programkavalkádra tekintettel tartották már meg az elmúlt hétvégén a városi gyermeknapot. Az esemény helyszíne a Dr. Fenyvesi Máté Sportcsarnok volt, ahol az orosházi Extreme Bike Show tagjainak lélegzetelállító bemutatóját kísérte a legnagyobb figyelem. A fiatalok az elmúlt évek során kerékpáros bemutatójukkal már szinte körbejárták az egész országot. A látványos, de cseppet sem veszélytelen bemutatóra rengeteget készülnek a csoport tagjai, az egyensúlyérzék, az állóképesség és a bátorság elengedhetetlen a különböző kerékpáros akrobatikus elemek végrehajtásához.

gyereknap, Jánoshalma, program
Városi gyermeknapot tartottak a pünkösdi hétvégén Jánoshalmán
Fotó: Pozsgai Ákos

A városi gyermeknapon volt mászófalas csúszda, különböző légvárak és a társasjátékok számtalan formájával ismerkedhettek a résztvevők. Nép fajátékok, csillámtetkó és kézművesek is várták a gyerekeket.

Izgalmas program volt a helyi mentőállomás, a rendőrőrs és a tűzoltók technikai bemutatója is, a kéklámpa és a sziréna varázsa nemcsak a gyerekek, de a szülők figyelmét is magával ragadta.

Az eseményt az Imre Zoltán Művelődési Központ szervezete, közreműködött az önkormányzat, a jánoshalmi rendőrőrs, a Jánoshalmi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság, a Jánoshalmi Mentő Alapítvány, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jánoshalmi Csoportja, valamint a Városgazda Kft.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában