Programok

2024.05.25. 11:26

Oldalkocsis motorozás és rendőrségijármű-bemutató is lesz a kalocsai gyermeknapon

Kalocsán, az Érsekkertben tartják a Városi Gyereknap programjait május 26-án, vasárnap délelőtt. Mutatjuk a részleteket!

Zsiga Ferenc

Május 26., a hónap utolsó vasárnapja a gyermeknap, mely alkalmából az Érsekkertben izgalmas szabadtéri programok várják a kalocsai gyerekeket és családtagjaikat délelőtt kilenc órától. A szervező Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ szerint a meteorológiai előrejelzés egyelőre azt mutatja, hogy a városban esni fog, de arra az esetre is van terv, programok nem maradnak el. 

gyermeknap, program, motorozás, mesejáték
Gyermeknapot rendeznek Kalocsán
Forrás:  shutterstock.com / illusztráció

A Városi Gyermeknap keretében egész délelőtt, reggel kilenctől délután egy óráig arcfestés és csillámtetoválás várja a kicsiket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársaival, kézműves-foglalkozás a Kalocsai Kézműves Kör tagjaival, mesepavilon a Kalocsai Tomori Pál Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárának munkatársaival, oldalkocsis motorozás, rendőrségijármű-bemutató a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársaival, légvár, Göncöl Szekér fajátékok és vattacukor, édesség és még sok minden más várja majd a kicsiket az Érsekkertben. A szabadtéri színpadon 10 órakor kezdődik Kovácsovics Fruzsina interaktív gyermekkoncertje, 11.00 órától Papp Róbert gyermekműsora, 11.30-tól interaktív mesejáték: Az állatok nyelvén tudó juhász című Vácz Péterné vezetésével.

Esős idő esetén a programokat a Városi Színházban tartják meg.

Kapcsolódó programok:

9–16 óra: Nyitott Szertárkapuk, helyszín: Kalocsai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, Kalocsa, Búzapiac tér 7.

9–13 óra: Közös alkotás, korongozás Kovács László fazekasmesterrel, helyszín: Fazekas Alkotóház, Kalocsa, Kunszt József u. 5.

A részvétel díjtalan!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában