Felső Róbert

2024.05.24. 14:31

Csalókra figyelmeztet az érsekcsanádi polgármester

Felső Róbert polgármester a közösségi oldalon írt bejegyzésében hívta fel a lakosok figyelmét arra, hogy semmilyen kapcsolatban nem áll az önkormányzat az érsekcsanádi csoportban jelentkező aszfaltozási munkát hirdetőkkel.

Márton Anna

 – Az érsekcsanádi csoportba egy vadidegen vállalkozó beírta, hogy a faluban végez aszfaltozó munkát. Kapubejárók, udvarok, stb. aszfaltozását vállalja a házaknál. Már a múltkor is volt itt egy hasonló cég, és rengeteg jelzést kaptunk, hogy házról házra járnak idegen emberek és az önkormányzatra hivatkoznak. Szeretném elmondani, hogy az önkormányzattal semmilyen kapcsolatban nem állnak. Nem mi bíztuk meg őket. Nem adtunk engedélyt arra, hogy bárkinek a házába bemenjenek. Ha valaki rám, a jegyző úrra, a műszaki irodára, vagy az önkormányzatra és a hivatalra hivatkozik, akkor az hazudik – fogalmazott a polgármester. Miután a csoportba a poszthoz is beírta a felhívást, gyorsan törölték a bejegyzést, ami jó mutatja, hogy valóban nem tisztességesen járnak el a hirdetők. 

csalás, átverés, Felső Róbert
Felső Róbert Érsekcsanád polgármestere
Fotó: Márton Anna / archív-felvétel

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában