Családi nap

2024.05.26. 11:45

Színes programok várták a kecskeméti családokat a Melinda parkban – galériával

Gyermeknap előtt egy nappal, május 25-én szombaton családi napot rendeztek Kecskeméten, a Melinda parkban. Az interaktív gyermekprogramokon túl a felnőtteknek is kedveztek, ugyanis több neves előadó is színpadra lépett.

Orosz Fanni Flóra

A 10 órakor kezdődő ünnepélyes megnyitó után elindult az Alsószéktói Családi Nap, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták a számukra érdekes és izgalmas elfoglaltságot. 

Arcfestés is várta a gyerekeket
Fotó: Bús Csaba

A legkisebbeknek készültek sorversennyel és óvodás előadással, de természetesen egész nap lehetőség volt kézműves-foglalkozásokon, csillámtetováláson és arcfestésen, vagy éppen ugrálóvárazáson is részt venni. 

Délben ebéddel várták az érdeklődőket, a mennyei illatok már a reggeli órákban megtöltötték a parkot. A falatozás mellé a jókedvű dallamokat a Kereki Nótások biztosították. 

Az ebéd utáni pihenőt követően frissen és feltöltődve folytatták a családi napot, ahol már nemcsak a legkisebbek, de a felnőttek is kivehették részüket a szórakozásból Szabó Ádám és Auth Csilla koncertjén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában