Útinform

2024.04.17. 07:10

Útlezárások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szerdán Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szerdára vonatkozóan.

Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, Örkény és Lajosmizse között újabb munka kezdődött. A Röszke felé vezető oldalon aszfaltoznak, ezért a járműveket az 56-os és a 63-as kilométer között a belső sávra és a szemközti oldal belső sávjára terelik. Budapest felé a külső és a leállósávon haladhatnak.
- Röszke felé a 108-as kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-észak csomópont kihajtó ágát, illetve a 166-os kilométernél lévő Szeged-nyugat csomópont kihajtó ágát is lezárták. Mindkét esetben az eggyel későbbi csomóponton keresztül visszafordulva lehet kerülni. 
A Röszke felé vezető oldalon, Lajosmizse térségében, a 69-es és a 70-es kilométer között javítási munka miatt 11.00 órától 15.00 óráig a külső sávot lezárják. 
A főváros irányába, Kiskunfélegyháza közelében, a 109-es és a 08-as kilométer között hídfenntartási munkát végeznek. 11.00 órától délután 3-ig a belső sávot zárják le. 

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A fél útpályát lezárták, irányonként csak egy-egy sáv járható.

Az 51-es főúton, Dusnok térségében, a 140-es és a 142-es kilométer között, valamint Bátmonostor térségében, a 168-as és a 171-es kilométer között, árok és padkarendezés miatt, reggel fél 8-tól délután 3-ig félpályás lezárásra számítsanak.

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót felújítják. A forgalmat terelőútra irányítják.

Az 53-as főúton, Soltvadkertnél, az 5-ös kilométernél lévő vasúti átjáróban felújítási munkát végeznek, emiatt van teljes lezárás. A forgalmat egy közeli szervízútra terelik. 
-Soltvadkert közelében, a 40-es kilométernél építési munka miatt félpályás lezárás van érvényben. 
-Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat a helyben kiépített terelőútra irányítják.

Az 54-es főúton, Soltvadkert közelében, a 42-es és a 43-as kilométer között aszfaltoznak, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza az áthaladást. 
-Császártöltés közelében, a 71-es és a 74-es kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a 17-es kilométernél új csomópontot építenek. Félpályás lezárás van érvényben.

A 451-es főúton, Gátér határában, a 10-es kilométernél felújítási munka miatt csak a fél útpálya járható.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában