Közlekedés

2024.04.02. 08:04

Itt dolgoznak az utakon kedden Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan.

útinform, közlekedés, munkálatok
Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskunban.
Fotó: Shutterstock

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,

A 53-as kilométernél lévő Örkény/Albertirsa csomópont lehajtóága is zárva van. Kerülni személygépkocsival a 44-es km-nél lévő Dabas/Albertirsa csomóponton keresztül az 5-ös főút felé lehet, a tehergépjárműveknek viszont az autópályán tovább haladva, a 67-es km-nél lévő Lajosmizse csomópontnál Budapest felé kell kerülőt tenni. 

– Új terelés épült ki Lajosmizse és Kecskemét között. A 66-os és a 74-es kilométer között a külső és a leálló sávot lezárták, a forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. A főváros felé tartókat sávelhúzással a külső és a leálló sávra terelik. 

– Kiskunfélegyháza térségében, a 119-es és a 118-as kilométer között is a burkolatot javítják. Budapest felé a külső sávot napközben lezárják 9-től 17-ig.

Főutak:

Az 5-ös főúton, 

– Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A fél útpályát lezárták, így irányonként csak egy-egy sáv járható.

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót felújítják. A forgalmat terelőútra irányítják. 

Az 53-as főúton, Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat helyben kiépített terelőútra irányítják. 

Az 54-es főúton, Császártöltés közelében, a 71-es és a 73-as kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták. 

A 441-es főúton,

– Nagykőrösön, a 17-es kilométernél új csomópontot építenek. Félpályás lezárás van érvényben. 

– Kecskemét Katonatelepen útépítés zajlik. A 24-es és 25-ös kilométer között, a vármegyeszékhely felé tartókat szervizútra irányítják. 

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun vármegyében, az 5205-ös jelű Örkény-Tass összekötő úton a vasúti átjárót újítják Kunszentmiklósnál. A 34-es kilométernél a járműveket helyben kiépített terelőútra irányítják. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában