Útinform

2024.04.13. 07:10

Itt dolgoznak az utakon Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szombatra vonatkozóan.

útinform, Bács-Kiskun, munkálat
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, Röszke felé a 108-as kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-észak csomópont kihajtó ágát felújítás miatt lezárták. Kerülni a következő, 114-es kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomóponton keresztül az autópályán visszafordulva lehet! 
- Ugyancsak Röszke irányába, a 166-os kilométernél, a Szeged-nyugat csomópontban sem tudnak kihajtani az 55-ös főútra, mert a csomóponti ágat aszfaltozás miatt lezárták. Kerülni a 173-as kilométernél a Szeged-dél csomóponton keresztül, ott visszafordulva érhető el a főút. 
Újabb munkához kezdték el a műszaki átjárók bontását Örkény után. A 55-ös és az 57-es kilométer között 8-tól 16-ig Budapest felé zárva lesz a belső sáv. 16 órától várhatóan a forgalmat sávelhúzással a külső és leállósávra terelik

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A fél útpályát lezárták, irányonként csak egy-egy sáv járható.

Az 51-es főúton, Baja átkelési szakaszán, a 159-es kilométernél építési munka miatt a Bátmonostor felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható.

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót felújítják. A forgalmat terelőútra irányítják.

Az 53-as főúton, Soltvadkert közelében, a 40-es kilométernél építési munka miatt félpályás lezárás van érvényben. 
-Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat a helyben kiépített terelőútra irányítják.

Az 54-es főúton, Császártöltés közelében, a 71-es és a 74-es kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a 17-es kilométernél új csomópontot építenek. Félpályás lezárás van érvényben.

A 451-es főúton, Gátér határában, a 10-es kilométernél felújítási munka miatt csak a fél útpálya járható. 

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun vármegyében, az 5205-ös jelű Örkény-Tass összekötő úton a vasúti átjárót újítják fel Kunszentmiklósnál. A 34-es kilométernél a járműveket helyben kiépített terelőútra irányítják. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában