Útinform

2024.04.19. 07:10

Pénteken itt számíthat forgalomkorlátozásra Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan.

Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,
- Örkény és Lajosmizse között újabb munka kezdődött. A Röszke felé vezető oldalon aszfaltoznak, ezért a járműveket az 56-os és a 63-as kilométer között a belső sávra és a szemközti oldal belső sávjára terelik. Budapest felé a külső és a leállósávon haladhatnak.
- Röszke felé a 108-as kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-észak csomópont kihajtó ágát lezárták. Az eggyel későbbi csomóponton keresztül visszafordulva lehet kerülni.
- Röszke felé az Örkény pihenőhely és Lajosmizse között összeszedik a járművekből eldobált szemetet. A 65-ös és a 71-es kilométer között az aktuális munkaterületnél soroljanak külső sávba!
- a határ felé két helyen is portáltáblák javítását végzik napközben. Délelőtt a 29-es kilométernél Ócsa térségében, délután pedig a 70-es kilométernél Lajosmizse térségében a külső sávot zárják le.
- Javítják a burkolatot Budapest fel, a Csengelei pihenőhely közelében. A 132-es és a 130-as kilométer között mozgó tereléssel a belső sávba irányítják az autósokat.
- a határ felé, a Szatymazi pihenőhely és Röszke között karbantartási munkákat végeznek. A 153-as és a 173-as kilométer között lezárták a belső sávot.
- Röszke felé, Kecskemét térségében tisztítják a portál táblákat. A 88-as és a 90-es kilométer között az aktuális munkaterületnél délig csak egy sávban lehet haladni.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A fél útpályát lezárták, irányonként csak egy-egy sáv járható.

Az 51-es főúton, Dusnok térségében, a 140-es és a 142-es kilométer között árok és padkarendezés miatt, reggel fél 8-tól délután 3-ig félpályás lezárásra számítsanak!

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót felújítják. A forgalmat terelőútra irányítják.

Az 53-as főúton, Soltvadkertnél, az 5-ös kilométernél lévő vasúti átjáróban felújítási munkát végeznek, emiatt van teljes lezárás. A forgalmat egy közeli szervizútra terelik.
-Soltvadkert közelében, a 40-es kilométernél építési munka miatt félpályás lezárás van érvényben.
-Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat a helyben kiépített terelőútra irányítják.

Az 54-es főúton, Soltvadkert közelében, a 42-es és a 43-as kilométer között aszfaltoznak, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza az áthaladást.
-Császártöltés közelében, a 71-es és a 74-es kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a 17-es kilométernél új csomópontot építenek. Félpályás lezárás van érvényben.

A 451-es főúton, Gátér határában, a 10-es kilométernél felújítási munka miatt csak a fél útpálya járható.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun vármegyében, az 5205-ös jelű Örkény-Tass összekötő úton a vasúti átjárót újítják fel, Kunszentmiklósnál. A 34-es kilométernél a járműveket helyben kiépített terelőútra irányítják.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában