Útinform

2024.04.22. 08:55

Útépítések, felújítási munkálatok lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani hétfőn Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást hétfőre vonatkozóan.

útinform, közlekedés, munkálatok
Itt dolgoznak az utakon Bács-Kiskunban
Fotó: Shutterstock

Gyorsforgalmi utak: 

Az M5-ös autópályán, Örkény és Lajosmizse között, a Röszke felé vezető oldalon aszfaltoznak. A járműveket az 56-os és a 63-as kilométer között a belső sávra és a szemközti oldal belső sávjára terelik. Budapest felé a külső és a leállósávon haladhatnak.

A Röszke felé vezető oldalon, Ócsa közelében a 36-os és a 37-es kilométer között, Újhartyán térségében a 39-es és a 40-es kilométer között, valamint Lajosmizse térségében a 70-es és a 71-es kilométer között, a burkolatot javítják. 9.00 órától 15.00 óráig a külső sávot lezárják.

Kistelek és Szatymaz között, fenntartási munka és hézagkiöntés miatt 7.00 órától 17.00 óráig mindkét oldalon csak a belső sáv járható. 

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A fél útpályát lezárták, irányonként csak egy-egy sáv járható. 

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót felújítják. A forgalmat terelőútra irányítják. 

Az 53-as főúton, Soltvadkertnél, az 35-ös kilométernél lévő vasúti átjáróban felújítási munkát végeznek, emiatt van teljes lezárás. A forgalmat egy közeli szervízútra terelik. 

Soltvadkert közelében, a 40-es kilométernél építési munka miatt félpályás lezárás van érvényben.

Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat a helyben kiépített terelőútra irányítják. 

Az 54-es főúton, Soltvadkert közelében, a 42-es és a 43-as kilométer között aszfaltoznak, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza az áthaladást. 

Császártöltés közelében, a 71-es és a 74-es kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták. 

Az 55-ös főúton, a 104-es kilométernél lévő Bajai Nagy-Duna hídon, karbantartási munkát végeznek. Reggel fél 8-tól délután fél 3-ig mindkét oldalon útszűkület mellett dolgoznak.

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a 17-es kilométernél új csomópontot építenek. Félpályás lezárás van érvényben. 

A 451-es főúton, Gátér határában, a 10-es kilométernél felújítási munka miatt csak a fél útpálya járható. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában