Gondolkodj ökosan!

2024.04.20. 15:00

Külön díjazzák az újrahasznosított anyagból készült alkotásokat a kecskeméti pályázaton

Gondolkodj ökosan! címmel környezetvédelmi alkotópályázatot hirdet a kecskeméti önkormányzat. Korosztályonként más-más témát jelöltek meg. Arra ösztönzik a gyerekeket és diákokat, hogy gondolataikat rajzolják le, fessék meg, formálják agyagba vagy bármi más anyagba, montírozzák össze, készítsék el hulladékból. Legyenek kreatívak! Bármilyen technikával készült alkotást elfogadnak, de külön díjazzák az újrahasznosított anyagokból készült pályaműveket.

Sebestyén Hajnalka

A kreatív elképzeléseket idén korosztályonként eltérő témában hirdetik meg. Óvodások (3-6 évesek) és kisiskolások (6-10 évesek) témája: Zöld Kecskemét / Kecskemét virágváros. Felső tagozatosak (10-14 évesek): A jövő közlekedése. Középiskolások (14-18 évesek): A jövő energiaellátása. 

Hands,Of,A,Kid,Drawing,With,Highlighters,On,Paper
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Pályamunkát csak kecskeméti lakhellyel rendelkező vagy kecskeméti tanintézményben tanuló gyerekektől/diákoktól fogadnak el. Egy pályázó legfeljebb két pályaművel pályázhat. Az alkotások nagy felbontású fotóját (.jpg formátumban) és a kitöltött adatvédelmi nyilatkozatot az alábbi címre kell elküldeni:  [email protected]

Beküldési határidő: május 10. A madarak és fák világnapja. Eredményhirdetés: június 5., a környezetvédelem világnapja. A díjátadó június 7-én lesz a Deák téri zöld pikniken. Négy korosztályban díjazzák a legjobb alkotásokat. 

További részletek: https://new2.hirosagora.hu/gondolkodj-okosan--kornyezetvedelmi-alkotopalyazat

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában