Program

2024.04.17. 07:00

Felsőlajos az új úticél a Térségi Értékjáró Sétán

Szombaton újabb települést keresnek fel a Térségi Értékjáró Séta résztvevői. Felsőlajos természeti és kulturális értékeit ismerhetik meg.

Sebestyén Hajnalka

Az Értékjáró Séta Sorozatot 2021-ben hívta életre a kecskeméti Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, amelynek keretében a hozzájuk tartozó tagtelepülésekre tesznek kirándulást. A település értékeit mindig egy sétaútvonalon fedezik fel egy kellemes szombati napon.

séta, program,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Az idei év második kirándulásának úticélja: Felsőlajos. Megtekintik a helyi termelők és kézművesek vásárát, Felsőlajosi Faluházat, Szent László Római Katolikus Templomot, Felsőlajosi Közparkot és Tájházat. Lovasbemutatót láthatnak az Új Tanyacsárdában, megtekintik a Guba Rózsa Babakiállítást és Művészeti Galériát.

Utazás egyénileg, a találkozó szombaton 8.30-kor lesz a faluháznál. 

A programokon a részvétel ingyenes, de adományokat szívesen fogadnak. Regisztrálni legkésőbb április 18-án, csütörtök 12 óráig lehet a következő felületen.

További részletek az Aranyhomok Egyesület Facebook-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában