Bravúros összefogás

2024.04.15. 13:47

Megmentették a futóbiciklivel megszökött kislányt Kecskeméten – videóval

Bravúros összefogás eredménye, hogy minden karcolás nélkül megúszta a saját ámokfutását egy hároméves kislány. Mindez vasárnap történt, Kecskeméten.

Sebestyén Hajnalka

Ádám Tibor olvasónk, az egyik megmentő mesélte el a történetet hírportálunknak. Vasárnap barátja, Szürea István éppen vitte haza autóval, amikor a Pákozdi csata utcában arra lettek figyelmesek, hogy egy 3–4 év körüli kislány futóbiciklivel rohan, utána nagyjából 200 méter távolságból egy férfi meg utána. Azonnal érezték, hogy nagy a baj, megálltak, és megfogták a kislányt. 

Toddler,Child,Girl,Riding,Her,Dynamic,Bycicle,In,Urban,Outdoor
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Mikor odaért a rohanó férfi, megtudták, hogy ő is csak elkapni szerette volna. Váli-Tóth Tamás nem sokkal előtte arra lett figyelmes, hogy a közeli Budai úti zebrán a pirosnál a kislány rohan át a futóbiciklivel, és senki nincs körülötte. Szerencsére a kicsi minden baj nélkül átjutott.

Ezt követően azonnal hívták a rendőrséget, akik már tudtak a kislány eltűnéséről. Azonnal intézkedtek, és nemsokára megérkeztek a szülők, akik óriási köszönettel és hálával voltak a három férfi iránt. Szerencsére a kislány jól van, úgy tűnik, a Máriahegyből, a nagymamától szökött ki, ahol éppen a kerítés felújítása zajlott. 

Ádám Tibor hozzátette: háromgyermekes édesapaként azonnal beindult nála az apai ösztön, és cselekedett. Így boldog végkifejlete lett az esetnek, mely akár tragédiába is torkolhatott volna. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában