Közgyűlés

2024.04.24. 18:00

Új elnöke van a szabadszállási Honvéd Nyugdíjas Klubnak

Beszámoló, feladat meghatározó, és tisztújító közgyűlést tartott a minap a szabadszállási Honvéd Nyugdíjas Klub. 

Gulyás Sándor

A közgyűlés tagjai meghallgatták, majd elfogadták az egyesület tavalyi évi tevékenységéről, gazdálkodási tervének teljesítéséről szóló beszámolókat. A beszámolókat, a jelentést és a terveket a közgyűlés egyhangúlag elfogadta, majd elismerések átadására került sor. 

közgyűlés, tisztújítás, Honvéd Nyugdíjas Klub
A közgyűlés résztvevői valamennyi beszámolót, jelentést és tervezetet egyhangúlag elfogadtak
Fotó: Buza Vince

Solymosi Ferenc ezredes, az MH Logisztikai Támogató Parancsnokság parancsnoka elismerő oklevelet adományozott Finta Imre, Hegedűs Ákos, Kovács Zsolt, Nagy András, valamint emléktárgyat Farkas Zoltán részére. Durgó Tamás alezredes, az MH katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság parancsnoka elismerő oklevéllel ismerte el Kishalminé Horváth Julianna, Szépné Horváth Katalin, Sallai László, Tóth Ernőné, emlékplakettel Farkas Zoltán munkáját. Hideg István ny. őrnagy, a BEOSZ DaR elnöke emléklapot és BEOSZ DaR asztali zászlót adományozott a Honvéd Nyugdíjas Klub, emlékplakettet Farkas Zoltán részére. A Honvéd Nyugdíjas Klub elnöksége az egyesületi közösség érdekében, huzamosabb időn át végzett támogató, segítő munkájukért elismerő emléklapot adományozott Kalamán János, Kovácsné Szűcs Eszter, Müller Zoltán, Nagy Károlyné, Sztupák Zoltán Mátyás és Veres Gyula részére. Az egyesület szervezeti és működési szabályzata lehetőséget ad a kiemelt támogatók elismerésére. A 2023-as évben az egyesületnek nyújtott támogatás mértéke alapján  nyolc egyéni vállalkozó, vállalkozás, illetve szervezet kapott arany, ezüst, bronzfokozatú támogatói címet. 

közgyűlés, tisztújítás, Honvéd Nyugdíjas Klub
A közgyűlésen köszöntötték a az elmúlt időszakban kerek évfordulós születésnapjukat ünneplő tagtársakat is
Fotó: Buza Vince

A közgyűlésen Farkas Zoltán elnök bejelentette, hogy lejárt az elnökségi és a felügyelőbizottsági mandátuma és a jelölő és szavazatszámláló bizottságé is. A jelöltállítást követő tisztújító szavazáson a közgyűlés a következő időszakra Horváth Balázs Istvánt választotta a Honvéd Nyugdíjas Klub elnökének, az elnökség tagjai lettek:  Asbóth György, Buza Vince, Finta Imre, Kurucz József, Nagy András és Udvarnoki Jánosné, a felügyelőbizottság tagjai pedig Kertész-Farkas Sándorné, Puskás Istvánné és Vékony Lajos, a jelölő- és szavazatszámláló bizottsági tagságra Derecskei Lászlóné, Dóra Tiborné és Spaics József. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában