Tavaszköszöntő

2024.04.13. 10:56

Az Irigy Hónaljmirigy is fellép a Kecskeméti Vadaskert családi napján

Április 14-én, vasárnap látványos és szórakoztató programokkal várják a látogatókat és az érdeklődőket Kecskeméten, a Vadaskert előtti parkban. A színpadi programok ingyenesek.

Sebestyén Hajnalka

A megnyitó 10 órakor kezdődik, a Kecskeméti Vadaskert képviseletében köszöntőt mond Tokovics Tamás igazgató. A nap folyamán kétszer – 10 órakor és 14.30-kor – lesz az állatkertben látványetetési program.

Irigy Hónajmirigy koncert, családi nap, Vadaskert
Az Irigy Hónaljmirigy is fellép a Kecskeméti Vadaskert családi napján
Fotó: Fehér Gábor / archív-felvétel

A parkban 10.30-tól ügyességi játékokon vehetnek részt a gyerekek nyereményekért, majd 11.15-kor már az egész családot megszólítják ügyességi játékokkal, szintén ajándékokért. A gyerekek nagy örömére 12 órakor mesés körtánc, 12.30-kor a Furfangos Paraván bábműsora, 15 órakor a Napraforgó Meseszínház – Utazás Meseországba című előadása, majd 16 órakor Molnár Orsi gyermekkoncertje szerepel a programban. 

A felnőttekre is gondoltak a szervezők. 13.45-kor indul a Táncdalfesztivál a Szent Márton Társulat szólistáinak előadásában, 17 órakor pedig az Irigy Hónaljmirigy zenei produkcióját láthatja a közönség. 

A nap folyamán lesz még ingyenes arcfestés, kézműves foglalkozás gyermekeknek, kézműves termékvásár, ugrálóvárak.


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában