Kámánné dr. Bari Bernadett

2024.04.22. 09:37

Néhány óra alatt összegyűjtötte a szükséges ajánlóíveket a Fidesz-KDNP Baján

Közösségi oldalán tájékoztatott Kámánné dr. Bari Bernadett, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje arról, hogy április 21-én már kora délután le tudták adni az ajánlóíveket.

Márton Anna

Az önkormányzati választás hivatalos kampánya április 20-án, szombaton kezdődött azzal, hogy a június 9-én tartandó helyhatósági megméretésen indulni kívánó pártok és jelöltek, reggel 9 órakor vehették át az ajánlóíveket a helyi választási bizottságtól, amelyekre név és lakcím mellé, a személyi azonosítót is fel kellett tüntetnie a szavazópolgároknak. 

Kámánné dr. Bari Bernadett, polgármesterjelölt, ajánlóív
Kámánné dr. Bari Bernadett, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje
Fotó: Kapott fotó

Kámánné dr. Bari Bernadett bejegyzésében kiemelte: „Az első lépés teljesítve! A bajaiak lelkes támogatásának köszönhetően a mai napon már kora délután le tudtuk adni az ajánlóíveket. Hálásan köszönjük mindenki támogatását. A munka továbbra sem állhat meg! A következő hetekben folytatjuk az aláírásgyűjtést, a standolást és a kopogtatást. A célunk az, hogy Bajára újra visszatérjen a rend, a nyugalom és a fejlődés. Építsük közösen Baja jövőjét! Hajrá, Baja!”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában