Fejlesztési projekt

2024.03.02. 18:30

Lezárták a Csalogány utcai vasúti gyalogos átjárót Halason

Hónapokig szünetel a gyalogos és kerékpáros átjárás az épülő új vasútvonal miatt Kiskunhalason a Csalogány utcai aluljárónál. Közben újabb teljes útlezárásokról adott ki közleményt Kuris István László, Kiskunhalas alpolgármestere, aki arról tájékoztatott, hogy március 5. és 7. között, egy-egy napra három vasúti átjárót is elzárnak a forgalom elől a vasútépítés miatt.

Pozsgai Ákos

Hírportálunk információi szerint hamarosan elbontják a Csalogány utcai vasúti aluljárót, ahol néhány napja kordonokkal zárták el a területet. Az átépítés idejére a gyalogos és kerékpáros közlekedés szünetelni fog, kerülni legközelebb a Munkács utcai szétbontott átjárónál lehet, ahol egyelőre biztosított az átjárás.

fejlesztés, átépítés, aluljáró, gyalogos forgalom, vasútépítés
Lezárták a Csalogány utcai vasúti gyalogos átjárót Halason
Fotó: Pozsgai Ákos

Közben újabb teljes útlezárásokról tájékoztatott a város alpolgármestere, aki közölte, hogy a vasútvonal fejlesztési projekthez kapcsolódóan a kivitelező olyan nagygépes munkálatokat végez vágányfektetéskor, amely miatt teljes útzárra kerül sor több vasúti átjáróban is a Kiskunhalas és Pirtó közötti szakaszon.

A Sóstó mellett az Olajosok úti átjárót 2024. március 5-én kedden 7:00 órától 19:00 óráig zárják le teljes szélességében. 2024. március 6-án, szerdán és március 7-én csütörtökön 7:00 órától 19:00 óráig lesz teljes útlezárás a Tázlári út és az Olajosok útja közti földutak vasúti átjáróban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában