Útinform

2024.03.30. 07:10

Mutatjuk, hol dolgoznak az utakon szombaton Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szombatra vonatkozóan.

munkálat, Bács-Kiskun, útinform
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,
- a Röszke felé vezető oldalon, Újhartyán és Örkény között burkolatfelújítási munka miatt a 46-os és az 54-es kilométer között a külső és a leállósávot lezárták. A forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. A főváros felé tartókat sávelhúzással a külső és a leállósávra irányítják. A munkavégzéssel párhuzamosan az 53-as kilométernél lévő Örkény / Albertirsa csomópont lehajtóágát is lezárták a határ irányában.
- szintén Röszke felé, Lajosmizse és Kecskemét között is a burkolatot javítják. A 67-es és a 74-es kilométer között a külső és a leállósávot lezárták, a forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. A főváros felé tartókat ugyancsak sávelhúzással a külső és a leállósávra irányítják.
 

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A fél útpályát lezárták, így irányonként csak egy-egy sáv járható.

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót újítják fel. A forgalmat terelőútra irányítják.

Az 53-as főúton, Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat helyben kiépített terelőútra irányítják.

Az 54-es főúton, Császártöltés közelében, a 71-es és a 73-as kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

A 441-es főúton,
- Nagykőrösön, a 17-es kilométernél új csomópontot építenek. Félpályás lezárás van érvényben.
- Kecskemét Katonatelepen útépítés zajlik. A 24-es és 25-ös kilométer között, a vármegyeszékhely felé tartókat szervizútra irányítják.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun vármegyében, a 5205-ös jelű Örkény-Tass összekötő úton a vasúti átjárót újítják Kunszentmiklósnál. A 34-es kilométernél a járműveket helyben kiépített terelőútra irányítják.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában