Útinform

2024.03.27. 08:10

Mutatjuk a a legfontosabb közlekedési információkat Bács-Kiskunból

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szerdán Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szerdára vonatkozóan.

útinform, közlekedés, forgalomkorlátozás
Több helyen is dolgoznak az utakon
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Újhartyán és Örkény között burkolatfelújítási munka miatt, a 47-es és az 53-as kilométer között a külső és a leálló sávot lezárták, a forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. A főváros felé tartókat sávelhúzással a külső és a leálló sávra terelik. A munkavégzéssel párhuzamosan az 53-as kilométernél lévő Örkény/Albertirsa csomópont lehajtóágát is lezárták. Kerülni személygépkocsival a 44-es kilométernél lévő Dabas/Albertirsa csomóponton keresztül az 5-ös főút felé lehet, a tehergépjárműveknek viszont az autópályán tovább haladva, a 67-es kilométernél lévő Lajosmizse csomópontnál Budapest felé kell kerülőt tenni. 

– Szerdán újabb terelést építenek ki Lajosmizse és Kecskemét között. Napközben a 66-os és a 74-es kilométer között mindkét oldalon váltakozó sávlezárás mellett dolgoznak, ami torlódást okozhat. 

– A főváros felé vezető oldalon, Petőfiszállás közelében, a 121-es és a 119-es kilométer között a burkolat hézagait öntik ki. 8.00 órától 16.00 óráig a külső sávot lezárják.

– Szintén a Budapest felé tartókat érinti, hogy Kiskunfélegyházától indulva a fénytörő hálókat tisztítják. A 112-es és a 90-es kilométer között fél 8-tól délután 3.00-ig a belső sávot szakaszosan lezárják. 

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A fél útpályát lezárták, így irányonként csak egy-egy sáv járható. 

Az 52-es főúton, Szabadszállás térségében, a 20-as és a 40-es kilométer között kátyúznak. Reggel fél 8-tól délután 3-ig mindkét oldalon útszűkület mellett dolgoznak. 

– Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót felújítják. A forgalmat terelőútra irányítják. 

Az 53-as főúton, Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat helyben kiépített terelőútra irányítják. 

Az 54-es főúton, Császártöltés közelében, a 71-es és a 73-as kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a 17-es kilométernél új csomópontot építenek, félpályás lezárás van érvényben. 

Kamionstop:

A következő kamionstop az ünnepi hosszú hétvégén március 28-án csütörtökön 22 órától, március 29-én pénteken 22 óráig, valamint március 30-án szombaton 22 órától, április 1-jén hétfőn 22 óráig lesz érvényben.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában