Útinform

2024.03.02. 07:43

Mutatjuk, hol dolgoznak az utakon szombaton Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szombatra vonatkozóan.

útinform, közlekedés, útlezárás, forgalomkorlátozás
Összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani Bács-Kiskunban
Forrás:  shutterstock.com / illusztráció

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A fél útpályát lezárták. (04.30-ig)

Az 52-es főúton, Fülöpszállás térségében a vasúti átjárót javítják. A 35-ös kilométernél augusztus végéig a forgalmat helyben ideiglenes kiépített terelőútra irányítják. (08.31-ig)

 Az 53-as főúton, Soltvadkert határában, a 34-es kilométernél csomópont építés miatt a forgalom félpályán halad. (03.15-ig)

– Soltvadkert-Selymes városrészében, a 42-es kilométer közelében felújítják a vasúti átjárót, ezért azt lezárták. A forgalmat egy közelben megépített ideiglenes átjárón keresztül terelik. A nyomvonalváltozás miatt jelentős sebességkorlátozást vezettek be. A munka várhatóan augusztusig tart. (08.20-ig)

 Az 54-es főúton, Soltvadkert határában a 43-as kilométernél körforgalmú csomópontot építenek. Várhatóan egy hónapon át félpályán, jelzőlámpás irányítással haladhat a forgalom. (03.15-ig)

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a 17-es kilométernél körforgalmú csomópontot építenek. Félpályás lezárás van érvényben. (05.30-ig)

Kamionstop:

A kamionstop március 2-án 22 órától, március 3-án 22 óráig lesz érvényben. Fontos változás, hogy március 1-jétől a 7-es (EURO 3-as) vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik téli mentessége megszűnt! Az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad elmenni, ez a kedvezmény csak júliusra és augusztusra vonatkozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában