Kecskemét

2024.03.02. 14:00

Szalay Ádám ad tanácsot, hogyan neveljünk boldog gyermeket

Talán minden szülő legfőbb célja, hogy boldog gyerekeket neveljen, de néha elbizonytaladik, vajon jól csinálja-e. Március 7-én minden kérdésünkre választ kaphatunk Kecskeméten.

Orosz Fanni Flóra

Héjjas Krisztián szeretettel vár mindenkit egy különleges tanórára, ami ezúttal nem a gyerekeknek, hanem a szülőknek szól. Az esemény előadója Szalay Ádám, kommunikációs szakértő lesz. Az esemény  március 7 -én kerül megrendezésre, este 18:00-kor Kecskeméten, a Csíksomlyói utca 12-n, a belső udvaron.

gyermek, gyermeknevelés, előadás
A gyermeknevelés kaphatunk tanácsokat Szalay Ádámtól
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

De miről is lesz szó?

  • Szalay Ádám előadása választ ad a kérdésre, ami azt gondolom minden szülőt foglalkoztat: hogyan neveljünk boldog gyereket?
  • folyamatosan változó világunkban nem könnyű megtalálni a közös hangot a gyerekekkel, megfelelő módon segíteni a mindennapjaikat
  • ha szeretnél a gyerekeiddel hatékonyabban kommunikálni és sikeresebben kezelni a konfliktusokat, gyere el és tanulj Ádámtól gyakorlati példákon keresztül.

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában